Koldt
170. Marineret laks med dressing
171. Røget laks med peberrod
172. Gravad laks med sennepsdressing
173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing
174. Skaldyrscocktail med melon & dressing
175. Hvidløgsmarinerede krebs
176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing
177. Laksepaté med dilddressing
178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk
179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron
180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing
181. Røget ål med purløgsrøræg
183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing
188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons
189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas
190. Røget landskinke med melon og røræg
191. Parmaskinke med melon
192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod
193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer
194. Røget oksefilet med sellerisalat
195. Røget dyrekølle med waldorfsalat
196. Nøddepaté med æble-løg-salat
197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker
199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella
200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing
201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat