Fuldend festen med lækker mad til konfirmation

​Få leveret mad ud af huset til konfirmation

Når det er tid til at fejre konfirmanden, så lad os stå for maden til den store dag. Når man står over for at skulle holde en konfirmation, er der mange ting at holde styr på. For rigtig mange er det især maden, som kan være en stor post. Vi leverer lækker festmad ud af huset, så I slet ikke skal tænke på noget


Vi står for cate​ring af mad til konfirmationer i blandet Brøndby, Valby, Hvidovre & omegn.  Det er en perfekt måde at slutte aftenen af på, og sørge for at dine gæster får stillet nattesulten.

Vælg selv menu, når I bestiller mad til konfirmation

Det er ofte vigtigt for konfirmanden, at de selv er med til at bestemme dele af maden. Vi har heldigvis mange muligheder, så det er nemt at komme med ønsker.

Vi kan enten levere en stor tre-retters menu eller en flot buffet. Ønsker du buffet med en forret til konfirmation, så kan vi også sagtens finde ud af det. Vores sidste mulighed er det kolde bord, som også er en rigtig lækker servering.

Har I også brug for lokaler til den store dag?

Hvis I ikke bare mangler mad til konfirmation, men også mangler lokaler til konfirmation, så er der mulighed for at leje vores flotte selskabslokale, som har plads til 100 gæster.

Har I spørgsmål til lokaler eller mad til konfirmation, så tag endelig kontakt i god tid, og så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MP FOOD & EVENTS

Stamholmen 110, 3 sal 

2650 Hvidovre 

CVR: 39711990

Kontakt os

Telefon: + 45 56661088

E-mail: info@mpfood.dk

Find os her

fb

Om os

Vi hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt bryllup, et festligt svendegilde eller en sjov julefrokost.