Hold jeres firmaevent ved os

​Vi afholder firmaevents med lækker catering

Når I skal holde firmaevent med lækker catering, så er det altid rart, at I ikke skal bekymre jer om alt det praktiske.

Vi tilbyder forskellige løsninger, så der er helt sikkert en, som også passer til jeres event. Hos os kan I leje vores festlokale med catering – men har I selv et lokale, så kan vi også levere mad til firmafest ud af huset.

Vores selskabslokale har plads til 100 personer, og det befinder sig i Hvidovre, men vi leverer også mad til firmaarrangementer i Valby, Brøndby og omegn.​

Firmaevent ud over det sædvanlige

Når I får leveret mad fra os til jeres firmaarrangement, så kan I være sikre på, at alle går mætte og tilfredse hjem. Vores udsøgte retter kan for eksempel leveres til jeres firmaevent som en overdådig tre-retters menu, men vi kan også lave en flot buffet, det kolde bord, og hvad I ellers har af ønsker.

Vores mad er altid fremstillet fra bunden og uden tilsætningsstoffer. Derudover er det en værdi for os at benytte danske råvarer, når det er muligt.

Hvis I har et mindre firmaevent, eller hvis I holder stor fest og ønsker natmad, så kan I leje en af vores smarte foodtrucks, som serverer danske klassikere som hotdogs og flæskestegssandwich. Det er altid populært ud på natten.

Kontakt os, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne til jeres næste firmaevent!

Kontakt os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MP FOOD & EVENTS

Stamholmen 110, 3 sal 

2650 Hvidovre 

CVR: 39711990

Kontakt os

Telefon: + 45 56661088

E-mail: info@mpfood.dk

Find os her

fb

Om os

Vi hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt bryllup, et festligt svendegilde eller en sjov julefrokost.