Lad os stå for lækker mad til dit bryllup

Få den perfekte menu til jeres bryllupsfest

Når den store dag står for døren, så er der mange ting, som man skal have styr på. Maden er en af de helt store. Lad os stå for det hele, så I har en ting mindre på listen. Når I bestiller catering til bryllup, så er det vigtigt, at det bliver lige, som I ønsker jer.

Derfor har vi selvfølgelig flere muligheder, som i kan vælge mellem, så det bliver en dag i jeres ånd. Vi leverer lækker mad til bryllup, til en god pris, i Hvidovre, Valby, Brøndby og omegn.

Vi har også lokaler til bryllup

Mangler I også et sted til at holde festen, kan I leje vores selskabslokale, hvor der er plads til 100 mennesker, så her kan I holde et brag af en fest. Ønsker I det hele, så ring endelig til os – så finder vi en samlet, god pris til jeres store dag i vores lokaler til bryllup.

Mad til bryllup er en smagssag

Mad til bryllup er noget helt specielt. Det er en af de ting I samles om, så det skal selvfølgelig være helt i top. Derfor kan vi levere mange slags mad til bryllup, som passer til jeres budget, lige meget om det skal være lækkert og billigt eller mere eksklusivt og vildt festmad.

Man kan få forskellige variationer af den klassiske tre-retters menu, men vi kan også levere overdådige buffeter, det kolde bord og meget mere.

Kontakt os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MP FOOD & EVENTS

Stamholmen 110, 3 sal 

2650 Hvidovre 

CVR: 39711990

Kontakt os

Telefon: + 45 56661088

E-mail: info@mpfood.dk

Find os her

fb

Om os

Vi hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt bryllup, et festligt svendegilde eller en sjov julefrokost.