Sammensæt selv buffeter

Informationer

Der skal vælges minimum 7 forskellige ting.​

Der er ikke medregnet brød og smør.​

Vi vil foreslå, at du vælger minimum 2-3 kolde ting og 3-4 varme ting samt en lille dessert.​

Alt der leveres fra MP Food anrettes flot og dekorativt på fade og brædder.​

Er du i tvivl, så lad os hjælpe – vi ved, hvad der passer sammen!​

Kontakt os

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Koldt

170. Marineret laks med dressing​

171. Røget laks med peberrod​

172. Gravad laks med sennepsdressing​

173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing​

174. Skaldyrscocktail med melon & dressing​

175. Hvidløgsmarinerede krebs​

176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing​

177. Laksepaté med dilddressing​

178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk​

179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron​

180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing​

181. Røget ål med purløgsrøræg​

183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing​

188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons​

189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas​

190. Røget landskinke med melon og røræg​

191. Parmaskinke med melon​

192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod​

193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer​

194. Røget oksefilet med sellerisalat​

195. Røget dyrekølle med waldorfsalat​

196. Nøddepaté med æble-løg-salat​

197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker​

199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella​

200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing​

201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat​

Lunt

207. Stegt oksefilet med marinerede urter​

208. Stegt oksefilet med pommes à la crême​

209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)​

210. Oksefilet (stegt)​

211. Marineret skinke med pommes à la crême​

212. Glaseret skinke​

213. Stegt farseret kalkunbryst​

214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø​

215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême​

216. Farseret poulardbryst med spændende urteblanding​

217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod​

218. Sprængt kokosglaseret svinekam​

219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonsauce​

220. Indbagt laks med spinat & urter​

221. Små frikadeller (af magert kalve- & flæskekød)​

222. Små kalkundeller med timian​

223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg​

224. Grøntsagstærte efter eget valg​

225. Stegt svinekam med rødkål og svesker

Ost og søde sager

​230. Hjemmelavet ostekage med frugt​

231. Ananasostekage med frisk frugt​

232. Brie med sesam & frugt​

233. Brie med druer & bladselleri​

234. Fransk brie med hasselnødder​

235. Osteanretning – flot og fyldig​

236. Gorgonzola med bladselleri​

237. Rygeost fra Falsled​

238. Blå Saga med druer​

239. Fru Nielsens frugttærte med crême​

240. Lille melon med frugt​

241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær​

242. Kransekage med chokolade​

243. Pandekage med smørcrême​

244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler​

245. Festis – flot pyntet med vafler​

246. Frugtsalat med chokolade

Tilbehør

251. Pommes à la crême (flødekartofler)​

252. Råstegte kartofler med timian​

253. Kartoffelmos med friske​

254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter​

255. Kartoffelsalat med masser af purløg​

256. Blandet salat med dressing​

257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing​

258. Pastasalat​

259. Coleslaw (amerikansk opskrift)​

260. Marinerede urter i fransk lage​

261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater​

262. Hvidløgsmarinerede bønner​

263. Italiensk brød & smør

Kontakt os!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MP FOOD & EVENTS

Stamholmen 110, 3 sal 

2650 Hvidovre 

CVR: 39711990

Kontakt os

Telefon: + 45 56661088

E-mail: info@mpfood.dk

Find os her

fb

Om os

Vi hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt bryllup, et festligt svendegilde eller en sjov julefrokost.