Lokaler til bryllup med plads til 100 gæster

Leder du efter de perfekte bryllupslokaler?

Skal I giftes, og leder I derfor efter de perfekte lokaler til bryllup? Hos MP Food & Event har vi lige præcis de lokaler til bryllup, som I står og mangler. Vores bryllupslokaler ligger i Hvidovre med et stort motorvejsnet i nærheden, og derudover er der også gode parkeringsmuligheder. Det betyder, at jeres gæster fra både Valby, Brøndby og mange andre steder fra vil have rig mulighed for at komme hertil uden at skulle bekymre sig om parkering.

Masser af lys og en fin udsigt

Vores selskabslokale ligger på 3. sal, hvor der er en rigtig fin udsigt takket være de mange vinduer, der går hele vejen rundt. Det giver samtidig også en rigtig skøn belysning. Herudover har vi også en tagterrasse, hvor I har mulighed for at nyde en velkomstdrink og nogle dertilhørende snacks.

I lokalet er der plads til 100 gæster. 

Vi står gerne for både mad og drikkevarer

Når I vælger at leje vores lokaler til bryllup, så står vi også gerne for både mad og drikkevarer til hele selskabet. I kan for eksempel finde en komplet selskabsmenu med alt, hvad det indebærer ved at klikke her (LINK: https://mpfood.dk/selskabslokale.aspx).

Al vores mad til bryllup bliver tilberedt af friske råvarer med masser af velsmag, og vi tilbyder både særlige menuer, buffeter, kolde borde og meget andet alt afhængigt af jeres ønsker og behov.

Vi sørger også gerne for at vejlede og rådgive jer omkring valg af menu, serveringspersonale, udsmykning og meget mere, så dagen bliver præcis, som I har forestillet jer det, uden at I selv behøver at stå for noget.

Kontakt os og lej vores lokaler til bryllup

I er velkomne til at kontakte os for at høre mere om jeres muligheder for at leje vores lokaler til bryllup, så I kan få holdt lige præcis den bryllupsfest, som I drømmer om. Vi har store festlokaler med plads til 100 gæster, gode parkeringsforhold og velsmagende mad, og vi hjælper jer gerne med at sammensætte det helt rigtige arrangement.

Kontakt os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MP FOOD & EVENTS

Stamholmen 110, 3 sal 

2650 Hvidovre 

CVR: 39711990

Kontakt os

Telefon: + 45 56661088

E-mail: info@mpfood.dk

Find os her

fb

Om os

Vi hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt bryllup, et festligt svendegilde eller en sjov julefrokost.