Lokaler til konfirmation i Hvidovre

Leder du efter et konfirmationslokale?

Konfirmationen er en stor dag i de fleste familier, der kræver en ordentlig fejring med alt, hvad der hører med sig af godt selskab, god mad og en hyggelig stemning. Hvis du leder efter de perfekte lokaler til afholdelse af konfirmationsfesten, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos MP Food & Event udlejer vi lokaler til konfirmation og mange andre festlige begivenheder. Vores lokaler ligger i Hvidovre tæt på et stort motorvejsnet, og derudover har vi mange parkeringspladser, så gæsterne der kommer i bil fra både Brøndby, Valby og omegn alle har et sted at parkere.

Vi har plads til 100 gæster

I vores lokaler til konfirmation er der plads til 100 gæster, så der er rig mulighed for at invitere hele den store familie med til arrangementet, hvis det er det, der ønskes. Vores selskabslokale ligger på 3. sal, hvor der er mange vinduer hele vejen rundt. Det giver en utrolig god udsigt og en fantastisk belysning, som er med til at skabe den hyggelige stemning, som de fleste sætter pris på.

Ud over vores lokale på 3. sal har vi også en tagterrasse, der kan fungere perfekt til velkomstdrink og snacks.

Konfirmationsmenu, buffet og kolde borde

Vi tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til mad og drikkevarer. Vi står naturligvis gerne for det hele, herunder også servering, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde den store dag.

Du kan både vælge mellem forskellige menuer, buffeter eller kolde borde alt afhængigt af, hvad der passer til arrangementet, dine ønsker og ikke mindst dit budget. Al vores mad til konfirmation bliver tilberedt af friske råvarer.

Vi kommer gerne med gode råd og vejledning i forhold til valg af menu, drikkevarer, serveringspersonale og oppyntning af lokalet.

Kontakt os og hør mere om vores lokaler til konfirmation

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores lokaler til konfirmation, vores mad og drikkevarer eller vores priser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for en indledende snak omkring dit arrangement.

Kontakt os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MP FOOD & EVENTS

Stamholmen 110, 3 sal 

2650 Hvidovre 

CVR: 39711990

Kontakt os

Telefon: + 45 56661088

E-mail: info@mpfood.dk

Find os her

fb

Om os

Vi hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt bryllup, et festligt svendegilde eller en sjov julefrokost.