Buffeter

Buffet 1

  • Fiskepaté med farverige sprøde salater & sauce verte (dressing rørt med friske krydderurter)

  • Røget hellefisk med frisk spinatbund blandet med urter

  • Lækker rejesalat med masser af rejer i hvedetortillas (kurv)

  • Lun kokosglaseret skinke med tomatsalat

  • Oksefilet håndskåret (kold) med grøn kartoffelsalat

  • Hjemmelavet ostekage med appelsin

Pris pr. kuvert: 248,00 kr.

Buffet 2

  • Lakseroulade med dildcreme

  • Parmaskinke med melonsalat & revet parmasan

  • Oksefilet stegt med pesto & frisk grøn kartoffelsalat

  • Grøntsagstærte

  • Stegt kalkunbryst med pastasalat

  • Fransk brie & gorgonzola med bladselleri

  • Chokoladekage med frugt

Pris pr. kuvert: 245,00 kr.

Buffet 3

  • Varmtrøget

  • Kalkunpaté med peber & tomatsalat

  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon

  • Stegt svinemørbrad med dildfrø & champignonsauce

  • Hjemmelavede frikadeller

  • Kold stegt oksefilet med grøn kartoffelsalat

  • 3 spændende franske oste med frisk frugt

Pris pr. kuvert: 242,00 kr.

Buffet 4

  • Fiskesalat lavet på sprød salat med kogt laks, rejer, krebsehaler, asparges & caviar. Dertil dressing

  • Gravad laks, flotte skiver med skøn sennepsdressing

  • Røget landskinke med melon

  • Lun kryddermarineret skinke

  • Lun helstegt oksefilet med flødestuvede kartofler & plukket grøn salat

  • Fransk brie med hasselnødder, flot pyntet

  • Fru Nielsens frugttærte med crême

Pris pr. kuvert: 256,00 kr.

Buffet 5

  • Fiskeanretning med skaldyr & halve æg

  • Røget laks med avokadocrême

  • Tunmousse med rogn & dressing

  • Marineret skinke med pastasalat

  • Farseret poulardbryst på urtebund

  • Mørbradmedailloner med urtekartoffelmos

  • Fransk brie med nødder – flot pyntet

Pris pr. kuvert: 266,00 kr.

Buffet 6

  • Fisketerrine med sauce verte

  • Postej med marineret mørbrad & en let salat

  • Provenceskinke & marinerede kartofler med soltørrede tomater & basilikum (koldt anrettet)

  • Spændende pastasalat

  • Mørbradmedailloner med urtekartoffelmos

  • 2 slags ost – flot pyntet

  • Frugttærte med frisk frugt & crême

Pris pr. kuvert: 256,00 kr.

Lunt

  • 206. Lammekølle stegt med persille & hvidløg

  • 207. Stegt oksefilet med marinerede urter

  • 208. Stegt oksefilet med pommes à la crême

  • 209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)

  • 210. Oksefilet (stegt)

  • 211. Marineret skinke med pommes à la crême

  • 212. Glaseret skinke

  • 213. Stegt farseret kalkunbryst

  • 214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø

  • 215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême

  • 216. Farseret poulardbryst med spændende urteblanding

  • 217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod

  • 218. Sprængt kokosglaseret svinekam

  • 219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonsauce

  • 220. Indbagt laks med spinat & urter

  • 221. Små frikadeller (af magert kalve- & flæskekød)

  • 222. Små kalkundeller med timian

  • 223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg

  • 224. Grøntsagstærte efter eget valg

  • 225. Stegt svinekam med rødkål og svesker

Ost og søde sager

  • 230. Hjemmelavet ostekage med frugt

  • 231. Ananasostekage med frisk frugt

  • 232. Brie med sesam & frugt

  • 233. Brie med druer & bladselleri

  • 234. Fransk brie med hasselnødder

  • 235. Osteanretning – flot og fyldig

  • 236. Gorgonzola med bladselleri

  • 237. Rygeost fra Falsled

  • 238. Blå Saga med druer

  • 239. Fru Nielsens frugttærte med crême

  • 240. Lille melon med frugt

  • 241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær

  • 242. Kransekage med chokolade

  • 243. Pandekage med smørcrême

  • 244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler

  • 245. Festis – flot pyntet med vafler

  • 246. Frugtsalat med chokolade

Koldt

  • 170. Marineret laks med dressing

  • 171. Røget laks med peberrod

  • 172. Gravad laks med sennepsdressing

  • 173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing

  • 174. Skaldyrscocktail med melon & dressing

  • 175. Hvidløgsmarinerede krebs

  • 176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing

  • 177. Laksepaté med dilddressing

  • 178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk

  • 179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron

  • 180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing

  • 181. Røget ål med purløgsrøræg

  • 183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing

  • 188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons

  • 189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas

  • 190. Røget landskinke med melon og røræg

  • 191. Parmaskinke med melon

  • 192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod

  • 193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer

  • 194. Røget oksefilet med sellerisalat

  • 195. Røget dyrekølle med waldorfsalat

  • 196. Nøddepaté med æble-løg-salat

  • 197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker

  • 199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella

  • 200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing

  • 201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat

Tilbehør

  • 251. Pommes à la crême (flødekartofler)

  • 252. Råstegte kartofler med timian

  • 253. Kartoffelmos med friske

  • 254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter

  • 255. Kartoffelsalat med masser af purløg

  • 256. Blandet salat med dressing

  • 257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing

  • 258. Pastasalat

  • 259. Coleslaw (amerikansk opskrift)

  • 260. Marinerede urter i fransk lage

  • 261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater

  • 262. Hvidløgsmarinerede bønner

  • 263. Italiensk brød & smør

Julebuffet

  • Stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade

  • Marineret sild, serveret med kapers/ æg / karrysalat

  • Røget laks rørt med løg og dild

  • Hønsesalat med bacon

  • Svinemørbrad med bløde løg og surt

  • Braiseret andelår, serveret med rødkål

  • Hjemmebagt leverpostej

  • Ostebræt med kiks

  • Risalamande med lun kirsebærsovs

  • Brød og smør

Pris pr. person: kr. 185,00 kr.

(minimum 10 person)
Alternativt tilbydes denne som platte.

Juleplatten

  • Hjemme graved laks m. mild sennepscreme

  • Æg & Rejer m. urte mayonnaise

  • Hønsesalat med sprødt

  • Rosa stegt andebryst m. rødbede chutney

  • Brie & Gouda m. glaseret hasselnødder

  • Risalamande med lun kirsebærsovs

  • Brød og smør

Pris pr. person: kr. 148,00 kr.

Kontakt os!