Buffeter
Buffet 1
Fiskepaté med farverige sprøde salater & sauce verte (dressing rørt med friske krydderurter)
Røget hellefisk med frisk spinatbund blandet med urter
Lækker rejesalat med masser af rejer i hvedetortillas (kurv)
Lun kokosglaseret skinke med tomatsalat
Oksefilet håndskåret (kold) med grøn kartoffelsalat
Hjemmelavet ostekage med appelsin
Pris pr. kuvert: 248,00 kr.
Buffet 2
Lakseroulade med dildcreme
Parmaskinke med melonsalat & revet parmasan
Oksefilet stegt med pesto & frisk grøn kartoffelsalat
Grøntsagstærte
Stegt kalkunbryst med pastasalat
Fransk brie & gorgonzola med bladselleri
Chokoladekage med frugt
Pris pr. kuvert: 245,00 kr.
Buffet 3
Varmtrøget
Kalkunpaté med peber & tomatsalat
Hjemmelavet hønsesalat med bacon
Stegt svinemørbrad med dildfrø & champignonsauce
Hjemmelavede frikadeller
Kold stegt oksefilet med grøn kartoffelsalat
3 spændende franske oste med frisk frugt
Pris pr. kuvert: 242,00 kr.
Buffet 4
Fiskesalat lavet på sprød salat med kogt laks, rejer, krebsehaler, asparges & caviar. Dertil dressing
Gravad laks, flotte skiver med skøn sennepsdressing
Røget landskinke med melon
Lun kryddermarineret skinke
Lun helstegt oksefilet med flødestuvede kartofler & plukket grøn salat
Fransk brie med hasselnødder, flot pyntet
Fru Nielsens frugttærte med crême
Pris pr. kuvert: 256,00 kr.
Buffet 5
Fiskeanretning med skaldyr & halve æg
Røget laks med avokadocrême
Tunmousse med rogn & dressing
Marineret skinke med pastasalat
Farseret poulardbryst på urtebund
Mørbradmedailloner med urtekartoffelmos
Fransk brie med nødder – flot pyntet
Pris pr. kuvert: 266,00 kr.
Buffet 6
Fisketerrine med sauce verte
Postej med marineret mørbrad & en let salat
Provenceskinke & marinerede kartofler med soltørrede tomater & basilikum (koldt anrettet)
Spændende pastasalat
Mørbradmedailloner med urtekartoffelmos
2 slags ost – flot pyntet
Frugttærte med frisk frugt & crême
Pris pr. kuvert: 256,00 kr.
Lunt
206. Lammekølle stegt med persille & hvidløg
207. Stegt oksefilet med marinerede urter
208. Stegt oksefilet med pommes à la crême
209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)
210. Oksefilet (stegt)
211. Marineret skinke med pommes à la crême
212. Glaseret skinke
213. Stegt farseret kalkunbryst
214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø
215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême
216. Farseret poulardbryst med spændende urteblanding
217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod
218. Sprængt kokosglaseret svinekam
219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonsauce
220. Indbagt laks med spinat & urter
221. Små frikadeller (af magert kalve- & flæskekød)
222. Små kalkundeller med timian
223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg
224. Grøntsagstærte efter eget valg
225. Stegt svinekam med rødkål og svesker
Ost og søde sager
230. Hjemmelavet ostekage med frugt
231. Ananasostekage med frisk frugt
232. Brie med sesam & frugt
233. Brie med druer & bladselleri
234. Fransk brie med hasselnødder
235. Osteanretning – flot og fyldig
236. Gorgonzola med bladselleri
237. Rygeost fra Falsled
238. Blå Saga med druer
239. Fru Nielsens frugttærte med crême
240. Lille melon med frugt
241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær
242. Kransekage med chokolade
243. Pandekage med smørcrême
244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler
245. Festis – flot pyntet med vafler
246. Frugtsalat med chokolade
Koldt
170. Marineret laks med dressing
171. Røget laks med peberrod
172. Gravad laks med sennepsdressing
173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing
174. Skaldyrscocktail med melon & dressing
175. Hvidløgsmarinerede krebs
176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing
177. Laksepaté med dilddressing
178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk
179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron
180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing
181. Røget ål med purløgsrøræg
183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing
188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons
189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas
190. Røget landskinke med melon og røræg
191. Parmaskinke med melon
192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod
193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer
194. Røget oksefilet med sellerisalat
195. Røget dyrekølle med waldorfsalat
196. Nøddepaté med æble-løg-salat
197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker
199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella
200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing
201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat
Tilbehør
251. Pommes à la crême (flødekartofler)
252. Råstegte kartofler med timian
253. Kartoffelmos med friske
254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter
255. Kartoffelsalat med masser af purløg
256. Blandet salat med dressing
257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing
258. Pastasalat
259. Coleslaw (amerikansk opskrift)
260. Marinerede urter i fransk lage
261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater
262. Hvidløgsmarinerede bønner
263. Italiensk brød & smør
Julebuffet
Stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade
Marineret sild, serveret med kapers/ æg / karrysalat
Røget laks rørt med løg og dild
Hønsesalat med bacon
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Braiseret andelår, serveret med rødkål
Hjemmebagt leverpostej
Ostebræt med kiks
Risalamande med lun kirsebærsovs
Brød og smør
Pris pr. person: kr. 185,00 kr.
(minimum 10 person)
Alternativt tilbydes denne som platte.
Juleplatten
Hjemme graved laks m. mild sennepscreme
Æg & Rejer m. urte mayonnaise
Hønsesalat med sprødt
Rosa stegt andebryst m. rødbede chutney
Brie & Gouda m. glaseret hasselnødder
Risalamande med lun kirsebærsovs
Brød og smør