Buffeter

Julebuffet

  • Stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade
  • Marineret sild, Serveret med kapers/ Æg / karrysalat
  • Røget laks rørt med løg og dild
  • Hønsesalat med bacon
  • Svinemørbrad med blødeløg og surt
  • Braiseret andelår, Serveret med rødkål
  • Hjemmebagt leverpostej
  • Ostebræt med kiks
  • Ris á la Mande med lun kirsebærsovs
  • Brød og smør

Pris pr. person kr. 185,00. (Minimum 10 person)

Alternativt tilbydes denne som platte.

Buffet 1

  • Fiskepaté med farverige sprøde salater & sauce verte (dressing rørt med friske krydderurter).
  • Røget hellefisk med frisk spinatbund blandet med urter
  • Lækker rejesalat med masser af rejer i hvedetortillas (kurv)
  • Lun kokosglaseret skinke med tomatsalat
  • Lun lammekølle med pastasalat
  • Oksefilet håndskåret (kold) med grøn kartoffelsalat
  • Hjemmelavet ostekage med appelsin

Pris pr couvert 248,00

Buffet 2

  • Lakseroulade med dildcrême
  • Parmaskinke med melonsalat & revet parmasan
  • Oksefilet stegt med pesto & frisk grøn kartoffelsalat
  • Grøntsagstærte
  • Stegt kalkunbryst med pastasalat
  • Fransk brie & gorgonzola med bladselleri
  • Chokoladekage med frugt

Pris pr couvert 245,00

Buffet 3

  • Varmtrøget
  • Kalkunpaté med peber & tomatsalat
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Stegt svinemørbrad med dildfrø & champignonsauce
  • Hjemmelavede frikadeller
  • Kold stegt oksefilet med grøn kartoffelsalat
  • 3 spændende oste fra Frankrig med frisk frugt

Pris pr couvert 242,00

Buffet 4

  • Fiskesalat lavet på sprød salat med kogt laks, rejer, krebsehaler, asparges & caviar. Dertil dressing
  • Gravad laks, flotte skiver med skøn sennepsdressing
  • Røget landskinke med melon
  • Lun kryddermarineret skinke
  • Lun helstegt oksefilet med flødestuvede kartofler & plukket grøn salat
  • Fransk brie med hasselnødder, flot pyntet
  • Fru Nielsens frugttærte med crême

Pris pr couvert 256,00

Buffet 5

  • Fiskeanretning med skaldyr & halve æg
  • Røget laks med avokadocrême
  • Tunmousse med rogn & dressing
  • Marineret skinke med pastasalat
  • Farseret poulardebryst på urtebund
  • Mørbradmedailloner med urtekartoffelmos
  • Fransk brie med nødder – flot pyntet

Pris pr couvert 266,00

Buffet 6

  • Fisketerrine med sauce verte
  • Postej med marineret mørbrad & en let salat
  • Provenceskinke & marinerede kartofler med soltørrede tomater & basilikum (koldt anrettet)
  • Spændende pastasalat
  • Mørbradmedailloner med urtekartoffelmos
  • 2 slags ost – flot pyntet
  • Frugttærte med frisk frugt & crême

Pris pr couvert 242,00

Koldt
170. Marineret laks med dressing
171. Røget laks med peberrod
172. Gravad laks med sennepsdressing
173. Skaldyrssalat med / rejer / krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing
174. Skaldyrscocktail – dejlig med melon & dressing
175. Hvidløgsmarinerede krebs
176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing
177. Laksepaté med dilddressing
178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk
179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron
180. Tunmoussérand med crêmefraichedressing
181. Røget ål med purløgsrøræg
183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing
188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons
189. Hjemmelavet carry-hønsesalat på skiver af frisk ananas
190. Røget landskinke med melon og røræg
191. Parmaskinke med melon
192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod
193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer
194. Røget oksefilet med sellerisalat
195. Røget dyrekølle med salat waldorff
196. Nøddepaté med æbleløgsalat
197. Andeleverterrin med sheerysky & små salatagurker
199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med Mozzarella
200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing
201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat

Lunt
206. Lammekølle stegt med persille & hvidløg
207. Stegt oksefilet med marinerede urter
208. Stegt oksefilet med pommes à la crême
209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)
210. Oksefilet (stegt)
211. Marineret skinke med pommes à la crême
212. Glaseret skinke
213. Stegt farseret kalkunbryst
214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø
215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême
216. Farseret poulardebryst med spændende urteblanding
217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod
218. Sprængt kokosglaseret svinekam
219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonssauce
220. Indbagt laks med spinat & urter
221. Små frikadeller (af magert kalv- & flæskekød)
222. Små kalkundeller med timian
223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg
224. Grøntsagstærte efter eget valg
225. Stegt svinekam med rødkål og svesker

Ost og søde sager
230. Hjemmelavet ostekage med frugt
231. Ananasostekage med frisk frugt
232. Brie med sesam & frugt
233. Brie med druer & bladselleri
234. Fransk brie med hasselnødder
235. Osteanretning – flot og fyldig
236. Gorgonzola med bladselleri
237. Rygeost fra Falsled
238. Blå Saga med druer
239. Fru Nielsens frugttærte med crême
240. Lille melon med frugt
241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær
242. Kransekage med chokolade
243. Pandekage med smørcrême
244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler
245. Festis – flot pyntet med vafler
246. Frugtsalat med chokolade

Tilbehør
251. Pommes à la crême (flødekartofler)
252. Råstegte kartofler med timian
253. Kartoffelmos med friske
254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter
255. Kartoffelsalat med masser af purløg
256. Blandet salat med dressing
257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing
258. Pastasalat
259. Coleslaw (amerikansk opskrift)
260. Marinerede urter i fransk lage
261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater
262. Hvidløgsmarinerede bønner
263. Italiensk brød & smør