Sammensæt selv buffeter

Informationer

  • Der skal vælges minimum 7 forskellige ting.

  • Der er ikke medregnet brød og smør.

  • Vi vil foreslå, at du vælger minimum 2-3 kolde ting og 3-4 varme ting samt en lille dessert.

  • Alt der leveres fra MP Food anrettes flot og dekorativt på fade og brædder.

  • Er du i tvivl, så lad os hjælpe – vi ved, hvad der passer sammen!

Kontakt os

Koldt

  • 170. Marineret laks med dressing
  • 171. Røget laks med peberrod
  • 172. Gravad laks med sennepsdressing
  • 173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing
  • 174. Skaldyrscocktail med melon & dressing
  • 175. Hvidløgsmarinerede krebs
  • 176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing
  • 177. Laksepaté med dilddressing
  • 178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk
  • 179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron
  • 180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing
  • 181. Røget ål med purløgsrøræg
  • 183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing
  • 188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons
  • 189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas
  • 190. Røget landskinke med melon og røræg
  • 191. Parmaskinke med melon
  • 192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod
  • 193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer
  • 194. Røget oksefilet med sellerisalat
  • 195. Røget dyrekølle med waldorfsalat
  • 196. Nøddepaté med æble-løg-salat
  • 197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker
  • 199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella
  • 200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing
  • 201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat

Lunt

  • 206. Lammekølle stegt med persille & hvidløg
  • 207. Stegt oksefilet med marinerede urter
  • 208. Stegt oksefilet med pommes à la crême
  • 209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)
  • 210. Oksefilet (stegt)
  • 211. Marineret skinke med pommes à la crême
  • 212. Glaseret skinke
  • 213. Stegt farseret kalkunbryst
  • 214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø
  • 215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême
  • 216. Farseret poulardbryst med spændende urteblanding
  • 217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod
  • 218. Sprængt kokosglaseret svinekam
  • 219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonsauce
  • 220. Indbagt laks med spinat & urter
  • 221. Små frikadeller (af magert kalve- & flæskekød)
  • 222. Små kalkundeller med timian
  • 223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg
  • 224. Grøntsagstærte efter eget valg
  • 225. Stegt svinekam med rødkål og svesker

Ost og søde sager

  • 230. Hjemmelavet ostekage med frugt
  • 231. Ananasostekage med frisk frugt
  • 232. Brie med sesam & frugt
  • 233. Brie med druer & bladselleri
  • 234. Fransk brie med hasselnødder
  • 235. Osteanretning – flot og fyldig
  • 236. Gorgonzola med bladselleri
  • 237. Rygeost fra Falsled
  • 238. Blå Saga med druer
  • 239. Fru Nielsens frugttærte med crême
  • 240. Lille melon med frugt
  • 241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær
  • 242. Kransekage med chokolade
  • 243. Pandekage med smørcrême
  • 244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler
  • 245. Festis – flot pyntet med vafler
  • 246. Frugtsalat med chokolade

Tilbehør

  • 251. Pommes à la crême (flødekartofler)
  • 252. Råstegte kartofler med timian
  • 253. Kartoffelmos med friske
  • 254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter
  • 255. Kartoffelsalat med masser af purløg
  • 256. Blandet salat med dressing
  • 257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing
  • 258. Pastasalat
  • 259. Coleslaw (amerikansk opskrift)
  • 260. Marinerede urter i fransk lage
  • 261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater
  • 262. Hvidløgsmarinerede bønner
  • 263. Italiensk brød & smør

Kontakt os!