Sammensæt selv buffeter
Informationer
Der skal vælges minimum 7 forskellige ting.
Der er ikke medregnet brød og smør.
Vi vil foreslå, at du vælger minimum 2-3 kolde ting og 3-4 varme ting samt en lille dessert.
Alt der leveres fra MP Food anrettes flot og dekorativt på fade og brædder.
Er du i tvivl, så lad os hjælpe – vi ved, hvad der passer sammen!
Kontakt os
Koldt
- 170. Marineret laks med dressing
- 171. Røget laks med peberrod
- 172. Gravad laks med sennepsdressing
- 173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing
- 174. Skaldyrscocktail med melon & dressing
- 175. Hvidløgsmarinerede krebs
- 176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing
- 177. Laksepaté med dilddressing
- 178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk
- 179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron
- 180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing
- 181. Røget ål med purløgsrøræg
- 183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing
- 188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons
- 189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas
- 190. Røget landskinke med melon og røræg
- 191. Parmaskinke med melon
- 192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod
- 193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer
- 194. Røget oksefilet med sellerisalat
- 195. Røget dyrekølle med waldorfsalat
- 196. Nøddepaté med æble-løg-salat
- 197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker
- 199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella
- 200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing
- 201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat
Lunt
- 206. Lammekølle stegt med persille & hvidløg
- 207. Stegt oksefilet med marinerede urter
- 208. Stegt oksefilet med pommes à la crême
- 209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)
- 210. Oksefilet (stegt)
- 211. Marineret skinke med pommes à la crême
- 212. Glaseret skinke
- 213. Stegt farseret kalkunbryst
- 214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø
- 215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême
- 216. Farseret poulardbryst med spændende urteblanding
- 217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod
- 218. Sprængt kokosglaseret svinekam
- 219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonsauce
- 220. Indbagt laks med spinat & urter
- 221. Små frikadeller (af magert kalve- & flæskekød)
- 222. Små kalkundeller med timian
- 223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg
- 224. Grøntsagstærte efter eget valg
- 225. Stegt svinekam med rødkål og svesker
Ost og søde sager
- 230. Hjemmelavet ostekage med frugt
- 231. Ananasostekage med frisk frugt
- 232. Brie med sesam & frugt
- 233. Brie med druer & bladselleri
- 234. Fransk brie med hasselnødder
- 235. Osteanretning – flot og fyldig
- 236. Gorgonzola med bladselleri
- 237. Rygeost fra Falsled
- 238. Blå Saga med druer
- 239. Fru Nielsens frugttærte med crême
- 240. Lille melon med frugt
- 241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær
- 242. Kransekage med chokolade
- 243. Pandekage med smørcrême
- 244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler
- 245. Festis – flot pyntet med vafler
- 246. Frugtsalat med chokolade
Tilbehør
- 251. Pommes à la crême (flødekartofler)
- 252. Råstegte kartofler med timian
- 253. Kartoffelmos med friske
- 254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter
- 255. Kartoffelsalat med masser af purløg
- 256. Blandet salat med dressing
- 257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing
- 258. Pastasalat
- 259. Coleslaw (amerikansk opskrift)
- 260. Marinerede urter i fransk lage
- 261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater
- 262. Hvidløgsmarinerede bønner
- 263. Italiensk brød & smør