Sammensæt selv buffeter

Informationer

  • Der skal vælges minimum 7 forskellige ting.

  • Der er ikke medregnet brød og smør.

  • Vi vil foreslå, at du vælger minimum 2-3 kolde ting og 3-4 varme ting samt en lille dessert.

  • Alt der leveres fra MP Food anrettes flot og dekorativt på fade og brædder.

  • Er du i tvivl, så lad os hjælpe – vi ved, hvad der passer sammen!

Kontakt os

    Koldt

    • 170. Marineret laks med dressing
    • 171. Røget laks med peberrod
    • 172. Gravad laks med sennepsdressing
    • 173. Skaldyrssalat med rejer, krebsehaler & sprød salat med tilhørende dressing
    • 174. Skaldyrscocktail med melon & dressing
    • 175. Hvidløgsmarinerede krebs
    • 176. Fiskeroulade med rejer, krebs & dilddressing
    • 177. Laksepaté med dilddressing
    • 178. Tricolore fisketerrin med laks, spinat & torsk
    • 179. Fiskeanretning af laks – flot pyntet med skaldyr, caviar & citron
    • 180. Tunmoussérand med creme fraiche dressing
    • 181. Røget ål med purløgsrøræg
    • 183. Varmtrøget peberlaks med urtedressing
    • 188. Hjemmelavet hønsesalat med bacon & champignons
    • 189. Hjemmelavet karry-hønsesalat på skiver af frisk ananas
    • 190. Røget landskinke med melon og røræg
    • 191. Parmaskinke med melon
    • 192. Røget kalkunbryst med flødepeberrod
    • 193. Røget andebryst med appelsinfileter & druer
    • 194. Røget oksefilet med sellerisalat
    • 195. Røget dyrekølle med waldorfsalat
    • 196. Nøddepaté med æble-løg-salat
    • 197. Andelever terrin med sherrysky & små salatagurker
    • 199. Parmaskinke omrullet grønne slikasparges med mozzarella
    • 200. Indbagt rokkevingeroulade. Fisken rulles med urtefars og indbages med urtedressing
    • 201. Krydderpostej af bornholmske haner med marineret svinemørbrad. Hertil en let salat

    Lunt

    • 206. Lammekølle stegt med persille & hvidløg
    • 207. Stegt oksefilet med marinerede urter
    • 208. Stegt oksefilet med pommes à la crême
    • 209. Håndskåret stegt oksefilet (kold)
    • 210. Oksefilet (stegt)
    • 211. Marineret skinke med pommes à la crême
    • 212. Glaseret skinke
    • 213. Stegt farseret kalkunbryst
    • 214. Kalvemørbradmedaljoner stegt med sesamfrø
    • 215. Mørbradmedaljoner med champignon à la crême
    • 216. Farseret poulardbryst med spændende urteblanding
    • 217. Sprængt oksebryst med flødepeberrod
    • 218. Sprængt kokosglaseret svinekam
    • 219. Indbagt farseret svinemørbrad med champignonsauce
    • 220. Indbagt laks med spinat & urter
    • 221. Små frikadeller (af magert kalve- & flæskekød)
    • 222. Små kalkundeller med timian
    • 223. Små lammefrikadeller stegt med rosmarin & hvidløg
    • 224. Grøntsagstærte efter eget valg
    • 225. Stegt svinekam med rødkål og svesker

    Ost og søde sager

    • 230. Hjemmelavet ostekage med frugt
    • 231. Ananasostekage med frisk frugt
    • 232. Brie med sesam & frugt
    • 233. Brie med druer & bladselleri
    • 234. Fransk brie med hasselnødder
    • 235. Osteanretning – flot og fyldig
    • 236. Gorgonzola med bladselleri
    • 237. Rygeost fra Falsled
    • 238. Blå Saga med druer
    • 239. Fru Nielsens frugttærte med crême
    • 240. Lille melon med frugt
    • 241. Chokolade/appelsinkage med råsyltede bær
    • 242. Kransekage med chokolade
    • 243. Pandekage med smørcrême
    • 244. Pandekage med hindbærmoussé & mandler
    • 245. Festis – flot pyntet med vafler
    • 246. Frugtsalat med chokolade

    Tilbehør

    • 251. Pommes à la crême (flødekartofler)
    • 252. Råstegte kartofler med timian
    • 253. Kartoffelmos med friske
    • 254. Marinerede kartofler med fransk dressing & friske krydderurter
    • 255. Kartoffelsalat med masser af purløg
    • 256. Blandet salat med dressing
    • 257. Tomatsalat med hakkede rødløg & dressing
    • 258. Pastasalat
    • 259. Coleslaw (amerikansk opskrift)
    • 260. Marinerede urter i fransk lage
    • 261. Marinerede hvidløg & soltørrede tomater
    • 262. Hvidløgsmarinerede bønner
    • 263. Italiensk brød & smør

    Kontakt os!